OTT HYDROMET GmbH, član kompanije Hach, pomaže stručnjacima za vodne resurse da generišu pouzdane podatke tokom čitavog ciklusa vode. Mi idemo dalje od toga da jednostavno ponudimo rešenja tako što ćemo u partnerstvu sa našim klijentima dizajnirati efikasne odgovore na izazove sa kojima se susreću u njihovoj vitalnoj ulozi nadgledanja svetske vode. Ponosno formirana od šest odvojenih kompanija (OTT, Hydrolab, ADCON, Sutron, Lufft i Kipp & Zonen), OTT HydroMet nudi kombinaciju snage i stručnosti lidera u oblasti kvaliteta vode, količine, telemetrije i meteorologije i više od 140 godina iskustva u merenju u čovekovoj okolini.

SISGEO Srl je osnovan 1993. godine, nasledivši sposobnosti firme “SIS Geotecnica”, vodeće kompanije u Italiji na području geotehnike. Tokom godina, SISGEO se istakao među međunarodnim kompanijama zahvaljujući uskoj i visoko motivisanoj radnoj grupi, koja se strastveno i kreativno posvetila dizajniranju i proizvodnji visoko kvalitetnih instrumenata za zadovoljavanje širih potreba u oblasti građevinarstva. Iskustvo je čvrsta osnova iz koje svaki dan počinjemo da razvijamo naše proizvode i usluge sa stalnim fokusom na kontinuirane inovacije i pažnju na buduće potrebe sektora. Tokom godina, SISGEO je postao prepoznatljiv brend za kvalitet, pouzdanost i inovativnost.

LEONARDO GmbH, sa sedištem u Neussu, Nemačka, Selek ES GmbH se fokusira na isporuku visokokvalitetnih proizvoda i usluga za međunarodna tržišta meteorologije i telekomunikacija. Sa više od pedeset godina iskustva u projektovanju, proizvodnji, prodaji i servisiranju meteoroloških sistema, mi smo vodeći provajder meteoroloških radarskih sistema, meteoroloških senzora i integrisanih sistemskih rešenja. Instalirali smo više od 400 meteoroloških radarskih sistema u preko 80 različitih zemalja širom sveta. Naša baza klijenata obuhvata međunarodnu klijentelu iz sektora meteorologije, hidrologije i avijacije.

TEXPLOR Grupa je specijalizovana za otkrivanje curenja u sistemima krovnih konstrukcija. TEXPLOR brzo i pouzdano locira procurivanja u različitim krovnim sistemima bez dodatnih razaranja na samim konstrukcijama. Mi vršimo ova istraživanja sa našim patentiranim mernim sistemima. Krovni sistemi se takođe kontinuirano nadgledaju sa našim stalnim sistemima monitoringa. Tokovi podzemnih voda kroz veštačke ili prirodne bazne pečate brana ili putnih konstrukcija se otkrivaju nedestruktivno. Istražujemo geološku podlogu koristeći različite geofizičke metode. Sa kancelarijama u Nemačkoj, Austriji i Holandiji i partnerima u Francuskoj, SAD-u, Kini i Rusiji, vršimo istraživanja za naše klijente širom sveta.

ESCHERTECH AG osnovana 1999. godine, je nezavisna švajcarska inženjerska i konsultantska kompanija sa širokim spektrom stručnosti i dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji energije i energetskoj efikasnosti. Više od 30 stručnjaka sa širokim spektrom stručnosti iz različitih oblasti doprinosi našoj mreži. Za vaš projektni tim biramo najbolje stručnjake naše mreže. Glavni tim se nalazi u našim kancelarijama u Technoparku u Cirihu – Švajcarska, dok neki stručnjaci rade na daljinu.

HUGGENBERGER AG je, u okviru Sisgeo-Grupe, mala, nezavisna švajcarska kompanija specijalizovana za razvoj i proizvodnju visokopreciznih, fizičkih mernih sistema. Osnovana 1900. godine, kompanija se uspela etablirati kao stručnjak za instrumentaciju brana – instrumentacijom brane Schrah (dolina Vagi, Švajcarska – na 111,6 m najveće svetske hidroelektrane u to vreme). Od tada, preko 450 građevinskih konstrukcija, uglavnom betonskih brana, opremljeno je HUGGENBERGER mernim instrumentima. HUGGENBERGER AG ima dugu tradiciju u proizvodnji visokokvalitetnih ćelija za opterećenje, uglavnom za nadgledanje ankera, kao i tele – penuduluma za monitoring betonskih brana. Od marta 2019. godine, naša firma – LANS wGh d.o.o. može se pohvaliti ekskluzivnim zastupništvom firme HUGGENBERGER AG na regionu Balkana.